مدیر مرکز مشاوره سلامت و سبک زندگی

خانم جمیله حنیفه لو

رشته تحصیلی:روان شناسی بالینی

پست الکترونیک: no[at]znu.ac.ir     

تلفن: 33054383

فکس: 0

آدرس مرکز:   پشت ساختمان دانشکده کشاورزی  بعد از مجتمع خوابگاهی برادران              تلفن تماس مرکز : 33052311-024     

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه زنجان وابسته به حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه و مرتبط با دفتر مرکزی مشاوره در وزارتخانه می باشد.

هدف مشاوره: افراد نیاز به کمک روان شناسان،مشاوران و مددکاران اجتماعی متخصص دارند تا به یاری آنها برخیزند.این متخصصان در مراکز مشاوره با پایبندی براصل رازداری به مراجعین کمک می کنند، تا افراد بتوانند به بهترین راه حل دست یابند.

مارا بشناسید

مرکز مشاوره دانشگاه زنجان در سال های 1391 بعنوان مرکزمشاوره فعال کشوری و در سال 1393 بعنوان مرکز مشاوره فعال منطقه دو انتخاب گردید.

1- تلاش در جهت کمک به دانشجویان در شناخت بهتر استعدادها،رغبت ها،ارزشها، در تعالی فردی و اجتماعی

2-کمک به سازگاری موثر با محیط جدید تحصیلی، سازگاری با محیط خوابگاه، هم اتاقی

3-کمک به حل مشکلات تحصیلی، خانوادگی، رفتاری، عاطفی، روانی و سعی در رفع موانع موجود در جهت رسیدن به اهداف

4- کمک به دانشجو در تصمیم گیری آگاهانه و حسن انتخاب در زمینه های مختلف

5-تلاش در جهت پیشگیری از بروز و شیوع مسائل و مشکلات (روانی- رفتاری- تربیتی و عاطفی) دانشجویان به منظور ارتقاء سطح بهداشت روانی، فردی و جتماعی آنان

6- برگزاری کارگاهها و سخنرانی ها برای دانشجویان و کارکنان با هدف ارتقاء بهداشت روان دانشجویان و دانشگاهیان

مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه زنجان  در راستای انجام هدف های مذکور، خدمات مشاوره و اقدامات پیشگیرانه برای دانشجویان، کارکنان و اساتید به شرح زیر ارائه می دهد:

- واحد پذیرش:این واحد وظیفه ثبت اولیه-ارزیابی اولیه و ارجاع نزد متخصص می باشد.

- روان شناس بالینی:در زمینه اختلالات روانشناختی از قبیل افسردگی، وسواس، اضطراب، مشکلات سازگاری اختلال شخصیتی و...فعالیت میکنند.

-مشاور خانواده و ازدواج:در زمینه مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره زوج، مهارتهای ارتباطی، شناخت تفاوت های فردی و یا افرادی که دچار مشکلات خانوادگی هستند .

-مشاور تحصیلی: در مینه های مختلف تحصیلی مانتد افت تحصیلی و کاهش معدل،اهمالکاری تحصیلی، عدم تمرکز و تغییر رشته به راهنمایی و مشاوره می پردازند.

-روانپزشک: مراجعینی که در روند جلسات درمانی و با توجه به تشخیص روان شناس،نیاز به دارو داشته باشند می توانند از این خدمات بهره گیرند.

-روانسنج: مراجعینی که نیاز به انجام آزمون با صلاحدید درمانگر در جهت تشخیص دارند می توانند از این خدمات بهره گیرند.

-مددکار اجتماعی:مراجعینی که به لحاظ روحی و شرایط خانوادگی و اقصادی و اجتماعی در وضعیت بحرانی قرار دارند  با مداخله در بهبود شرایط فردی و اجتماعی و خانوادگی و بعضا اقتصادی یاری می رساند.

-کارگروه موارد خاص مرکز مشاوره:دانشجویانی که دچار مشکل آموزشی شده اند و در مرکز مشاوره دانشگاه یا خارج دانشگاه پرونده روانپزشکی و روانشناختی  و یا سابثه بیماری های روحی روانی داشته مرک مشاوره پس از دریافت استعلام از کمیته منتخب شورای آموزشی دانشگاه و یا کمیسون موارد خاص مسائل این عزیزان را در کارگروه بررسی موارد خاص مرکز مشاورهمطرح و رای را اعلام می دارد.

-همایش اولیاء دانشجویان نوورود: با هدف آشنایی هرچه بیشتر اولیاء دانشجویان با دانشگاه و مسائل مربوط به دانشجویان ورودی جدید وپاسخ به سوالات والدین

-کانون همیاران سلامت:دانشجوی داوطلبی است که ضمن عضویت در کانون دانشجویی همیاران سلامت روان آمادگی خود را برای انجام خدمات مرتبط با سلامت روان،آموزش،پیشگیری،شناسایی یاری می رساند.

-طرح های پژوهشی ارسالی از وزارت علوم:

-طرح کارنامه سلامت روان دانشجویان:انجام غربالگری و ارزیابی سلامت روان دانشجویان به ویژه دانشجویان ورودی جدید و ارائه خدمات به دانشجویان نیازمند

-طرح سیمای زندگی دانشجویان: شناسایی  آسیب های روانی -اجتماعی،مسائل و مشکلات دانشجویان،شناخت عوامل آسیب زا و جمع بندی و ارائه راهکار به مسئولان دانشگاه

-طرح پات( پیشگیری از افت تحصیلی):در این طرح متخصصان مرکز با توجه به تعداد ترم های مشروطی دانشجویان جهت پیشگیری از افت تحصیلی کمک تخصصی ارائه می دهند.

لیست اسامی همکاران مرکز مشاوره:

-خانم جمیله حنیفه لو

-خانم پریسا آقا محمدی

-خانم فائزه سعادتی

-خانم زهرا حسنی

-خانم سیده المیرا سمیعی نژاد

-خانم فریده جعفری

-خانم روژینا محمدی